Sluit menu
Reserveren

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Roosendaal Wellnessresort Goes

Vitae Wellnessresorts

Tijdens de persconferentie op 15-03-2020 heeft de overheid maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Helaas zijn wij hierdoor tot en met 6 april 2020 tijdelijk gesloten.

Heb je in de periode tot en met 6 april een reservering staan? Wij zullen alle reserveringen kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum. Alle acties, aanbiedingen, vouchers en e-tickets met een geldigheid tot 1 mei 2020 worden verlengd tot 1 augustus 2020 zodat je op een later moment alsnog kunt komen ontspannen.

Vitae Wellnessresorts (voorheen Fitland Wellnessresorts) biedt je een variëteit aan mogelijkheden op het gebied van wellness en beauty. Twee prachtige locaties waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Allen anders maar waar de kernwaarden thuisgevoel, vitaliteit en experience altijd bovenaan staan.

 

Alleen de vestigingen Goes en Roosendaal behoren tot Vitae Wellnessresorts.

 

Kies hieronder de vestiging van jouw keuze:

Waarom kiezen voor één van de 2 Vitae Wellnessresorts

Persoonlijke service
Persoonlijke service
Wij staan voor je klaar

Persoonlijke service is één van de kernwaarden van Vitae Wellnessresorts. Iedere dag staan onze medewerkers voor je klaar om jouw welverdiende saunadag zo aangenaam mogelijk en volledig naar jouw wens te laten verlopen.

A la carte genieten
A la carte genieten
van de menukaart

Bij Vitae Wellnessresorts tref je geen onbeperkte buffetten aan. Bij ons kun je kiezen van de uitgebreide menukaart en serveren wij jouw keuze bij je aan tafel. Bekijk de kaart online.

Badkleding-mag-dag
Badkleding-mag-dag
1x per week

In tegenstelling tot alle andere wellnessresorts hebben wij er bewust voor gekozen om een badkleding-mag-dag te introduceren. Het is op deze speciale dagen zowel met als zonder badkleding toegestaan de wellness te betreden. 

Beautysalons
Beautysalons
ook zonder saunabezoek

Bij Vitae Wellnessresorts kun je naast sauna- en wellnessfaciliteiten ook terecht voor exclusieve beauty- en massagebehandelingen. Deze behandelingen zijn ook zonder saunabezoek te reserveren.