Sluit menu
Reserveren

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Dagje wellness

Een dagje wellness in staat gelijk aan een dag genieten en ontspannen in ons luxe wellnessresort. Maak gebruik van onze voordelige acties en arrangementen voor een goedkoop dagje wellness vol luxe behandelingen, ontspannen sauna’s en baden en veel persoonlijke aandacht. Wij bij Wellnessresort Roosendaal vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van echte wellness. Combineer je sauna entree met een aangename wellness massage of kies voor complete ontspanning voor één vaste prijs. Profiteer van een all inclusive dagje wellness geheel naar eigen smaak in ons resort nabij .

 Direct dagje uit boeken?


Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij Wellnessresort Roosendaal. 
Reserveer je entree, arrangement of behandeling nu eenvoudig online. 
 

DIRECT ONLINE RESERVEREN  CHECK DE LAST MINUTE PRIJS
 


 

Voordelige wellnessdag nabij

Iedereen kan om de zoveel tijd wel een dagje wellness gebruiken. Daarom bieden we bij Wellnessresort Roosendaal altijd aantrekkelijke acties en arrangementen aan die een dag ontspannen betaalbaar maken. Kies uit een breed aanbod van wellness arrangementen in :

  •  entree & maaltijd;
  •  beauty all inclusive;
  •  wellness all inclusive;
  •  vriendinnen weekend arrangement;
  •  hotel all inclusive.

Met een all inclusive arrangement kies je voor een geheel verzorgd dagje wellness in . Geniet met een wellness all inclusive arrangement van een uitgebreide lunch en luxe diner, inclusief 5 consumpties naar keuze. Deel je dag in verder precies zo in als jij het wilt door vrij gebruik te maken van onze sauna- en wellnessfaciliteiten. Kies voor een hotel all inclusive arrangement als je samen met je vriend, vriendin of moeder wilt genieten van een compleet wellnessweekend, inclusief luxe hotelovernachting, uitgebreid ontbijtbuffet en andere maaltijden. Een beauty arrangement stelt je in staat om zowel van een sauna entree als van een gezichtsbehandeling of massage naar keuze te genieten. Jouw dagje wellness in wordt gegarandeerd een succes dankzij onze goede deals.

Geef een dagje wellness cadeau

Verras je geliefde door hem of haar een dagje wellness cadeau te doen. Geniet vanaf 10.30 uur tot aan sluitingstijd van onze heerlijke saunacabines en woon een traditionele opgietsessie bij. Maak ondertussen vrij gebruik van alle scrubzout, showergel en shampoo en neem gratis deel aan het belevenisprogramma. Geniet van een dagje wellness in met je vriend, vriendin of moeder en wees verzekerd van luxe voor een lage prijs. Heb je nog vragen over onze acties en arrangementen? Neem gerust contact met ons op.