Sluit menu

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Badkleding-mag-dag

Je kunt op badkleding-mag-dagen gebruik maken van al onze sauna's, baden en andere faciliteiten in bikini, badpak of zwembroek. Op die manier kun je op een toegankelijke manier kennis maken met een dagje wellness. Alle Vitae Wellnessresorts beschikken niet over gescheiden kleedruimtes. In het restaurant, rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas verplicht. Let op! Alleen strakke/aansluitende shorts zijn toegestaan. Lange zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan i.v.m. hygiëne/transpiratie. Tijdens badkleding-mag-dagen is het dragen van badkleding toegestaan, maar niet verplicht.

Bezoek de Vitae Wellnessresorts op een badkleding-mag-dag of profiteer van onze speciale badkleding-mag-dag tickets:

Badkleding-mag-dagen bij onze resorts

Wil je graag in badkleding naar de sauna, maar weet je niet op welke dag het op een specifieke vestiging badkleding-mag-dag is? Hieronder staat een overzicht op welke dagen de verschillende locaties badkleding-mag-dagen hebben:

Wellnessresort Goes
Wellnessresort Roosendaal                                                    

Dinsdag
Donderdag

       
           

Waarom badkleding in de sauna?

Een badkleding-mag-dag is ideaal als je voor het eerst naar een wellnessresort gaat. Je kunt op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Wat dacht je van een dagje wellness met vriendinnen? Een badkleding-mag-dag is daar de ideale gelegenheid voor. In tegenstelling tot andere wellnessresorts hebben wij er bewust voor gekozen om een badkleding-mag-dag te introduceren. Het is bij ons mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. Veel gasten beginnen hun wellnessdag in badkleding en eindigen hun wellnessdag zonder badkleding omdat dit uiteindelijk toch prettiger blijkt te zijn. Vaak is de drempel om zonder badkleding te beginnen vrij groot. Gasten die geen badkleding willen dragen kunnen zo toch 7 dagen per week terecht bij de Vitae Wellnessresorts.