Sluit menu

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Hotelappartementen

Waterstate Goes

woningen met blauwe lucht

Op een prachtige A-locatie aan het water nabij het bruisende centrum van het Zeeuwse Goes wordt door Wellnessresort Goes een uniek leisure-concept gerealiseerd: Waterstate. Het luxe complex met hotel- én woonappartementen voorziet in 89 innovatieve hotelappartementen voor investering en 14 woonappartementen voor permanente bewoning, een restaurant en een shop op een prachtige locatie. De samenwerking met Fitland en Wellnessresort Goes zorgen voor een unieke Leisure beleving. Waterstate wordt gerealiseerd aan het kanaal tussen het Goese Meer en de haven in het centrum van Goes. Een unieke plek met uitzicht over het water waar dag in dag uit plezierboten voorbijvaren en tal van voorzieningen op loopafstand te vinden zijn.

Verdeeld over vier verdiepingen worden er 14 woonappartementen gerealiseerd, in grootte variërend van 72 tot 112 m2. Vanuit de woonkamers heeft u toegang tot de grote balkons van 10 tot 62 m2. De appartementen zijn ruim opgezet en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Dankzij de grote raampartijen genieten veel appartementen van een prachtig uitzicht op het water. Hier varen plezierbootjes af en aan, van en naar het centrum van Goes en Het Goese Meer. Een uitzicht dat nooit zal vervelen. Elk woonappartement heeft een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats.

 

Investeren in Waterstate

Bij Waterstate investeert u in een luxe hotelconcept waar het de gasten én u aan niets ontbreekt. Met de aankoop van een hotelappartement investeert u in dit unieke concept en geniet u van rendement en comfort.

Investeren in Waterstate

 

 

Otium Leisure Resort Roosendaal

sauna in zonsondergang

In het recreatiegebied De Stok in Roosendaal wordt een luxe leisure resort gerealiseerd met 127 hotelappartementen. Deze hotelappartementen worden gerealiseerd in drie verschillende typen: L, XL en XXL. Het verschil zit in de afmeting en indeling. Alle appartementen worden ingericht met een modern en luxe interieur. Aan alles wordt gedacht: kwaliteit, uitstraling, comfort, gemak, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid. Otium Leisure Resort Roosendaal wordt een modern en luxe hotel waar het gasten aan niets zal ontbreken. Alles straalt klasse uit, bij ieder detail is gedacht aan comfort en dankzij de flexibele dag- en nachtindeling is er ruimte over.

De indeling van de hotelappartementen van Otium is zeer uniek. De hotelappartementen type XL en XXL hebben namelijk een flexibele dag- en nachtindeling met verstelbare bedden. De bedden kunnen overdag verhoogd worden tot aan het plafond waardoor er alle ruimte ontstaat voor een woonkamer met eettafel of een werkruimte met ruime bank. Deze zitten al onder het bed verscholen, dus slepen met meubelen is niet aan de orde. Alles gaat vanzelf, met één druk op de knop. Dankzij deze slimme constructie bieden alle hotelappartementen dag en nacht alle ruimte aan zeker 4 personen.

 

Investeren in Otium

Bij Otium investeert u in een luxe leisure resort waar het de gasten én u aan niets ontbreekt. Met de aankoop van een hotelappartement investeert u in dit unieke concept en geniet u van rendement en comfort. De voorbereidingen voor de aanvang bouw zijn op dit moment in volle gang. Daarnaast gaan de investeerders van het eerste uur binnenkort naar de notaris.

Investeren in Otium